Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Post autor: Pawel875 » 14 lut 2011, 23:10

fieldy pisze:to ja mam ci mówić, ze jest kontuzjowany ? :glass:
Pawel875 pisze:Chyba, że jakiś uraz przeoczyłem.
Przez Luiza bym dostał zawału, ale na szczęście (znowu) musi nas wyciągać z opresji Petr Cech.
Nebula RN pisze:Luiz moim zdaniem świetny mecz, w ciągu roku gry w Chelsea to będzie absolutnie światowa czołówka na środku obrony
... i mimo wszystko też mi się bardzo podobał Luiz, nie wyglądał na zawodnika, który w tym klubie jest dopiero 2 tygodnie. Niech tylko ograniczy te ostre faule, bo nawet filmiki z youtube pozwoliły mi na niego spojrzeć jako na "świetnego technicznie jak na ŚO przecinaka". :lol:

Tak jest, zadowolmy się Ligą Europy, my z taką grą nie mamy potencjału i szans na podjęcie walki o wygranie CL. Chyba trzeba będzie się bać Kopenhagi, bo to drużyna na poziomie Fulham, z którą łatwo nie wygramy. Bardziej ucieszy mnie wygranie Europa League niż przegrany finał Champions League.

KajoFC pisze:Powinni przez najbliższe tygodnie trenować codziennie celność podań bo najwyraźniej mają problemy wykonać kilka celnych podań.
Do tego niech się w końcu nauczą tworzyć atak pozycyjny, bo już nie mogę patrzeć na te wieczne strzały z dystansu

Wróć do „Anglia”