Ja tej "bezsprzeczności" na boisku nie widziałem.Brawo Panowie, Brawo Arsenal. Mecz świetny, bardzo się cieszę ze zwycięstwa Arsenalu nie z tego powody że jakoś dopinguje ich w LM, nie z tego powodu że całym mym sercem nienawidzę Barcy, ale dlatego że byli drużyną LEPSZĄ. Bezsprzecznie.
Natomiast powiem, że nie znoszę Kowalczyka. DObrze, że nie oglądam często Polsatu, ale naprawdę nie rozumiem kto puszcza tego faceta przed kamery.
I to jest nowy typ angielskich pomocników, którzy potrafią grać piłką. Chciałoby się powiedzieć w końcu, bo chyba każdy miał dość oglądania nieporadności środkowych pomocników Synów ALbionu w operowaniu piłą w ostatnich latach. Jeszcze na pewno dużo nauki przed Jackiem, ale mówiłem rok, czy 2 lata temu, że ten chłopak to talent na poziomie Rooney'a, a może i nawet większy i zdania nie zmieniłem.Wilshere - uwielbiam tego gościa, mimo, że gra nie w tej dzielnicy Londynu, co powinienZjada w tym sezonie wszystkich Lampardów i Gerrardów razem wziętych
ps w studio polsatu ciekawa teoria - wymienisz więcej podań to jesteś piłkarsko lepszy