Być może, trzeba będzie ogarnąć powtórkę. Bo emocje były spore i nie wszystko się wychwyciło.arek_ahig pisze:Mi sie wydaje, ze tam byl spalony pozniej, dlatego cofnal sie do tej wczesniejszej sytuacji.
Samir dostał kartkę za swój pierwszy faul (z tego co pamiętam), choć sędzia mógł ją dać, by uspokoić poczynania Kanonierów, bo to było w tym czasie co Song co chwile faulował. Darował Songowi, ale dał kartkę Samirowi, faulował kilka sekund po tym co Song i sędzia mógł uznać, ze to dobry moment, by uspokoić gospodarzy. Tak to sobie tłumacze, choć nie wiem czy to nie bład sedziego i nie powinien wyrzucić Songa, a Samira oszczędzić
nie miałem na myśli nikogo konkretnego, ogólnie piszę o kibicach Barcy w Polsce, bo sam Barce lubię i czasem czytam różne strony, jak cules, czy blaugrane.Bienias pisze:Nie przesadzaj. akurat stali uzytkownicy np. tego forum przecza tej tezie w przeciwienstwie do fanow z waszej ligi
A że pretensje będą, to się nie dziwie, bo sam bym pewnie miał
Abidal rzeczywiście świetnie, szkoda że ściągnał piłkę Robinowi z głowy, po podaniu Ceska - też byłaby piękna bramka, po fajnej akcji.
Druga bramka Arsenalu też wam przypomniała drugą bramkę z Wolves ?