Re: LM: Arsenal - Barca

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: LM: Arsenal - Barca

Post autor: fieldy » 17 lut 2011, 11:13

arek_ahig pisze:Mi sie wydaje, ze tam byl spalony pozniej, dlatego cofnal sie do tej wczesniejszej sytuacji.
Być może, trzeba będzie ogarnąć powtórkę. Bo emocje były spore i nie wszystko się wychwyciło.
Samir dostał kartkę za swój pierwszy faul (z tego co pamiętam), choć sędzia mógł ją dać, by uspokoić poczynania Kanonierów, bo to było w tym czasie co Song co chwile faulował. Darował Songowi, ale dał kartkę Samirowi, faulował kilka sekund po tym co Song i sędzia mógł uznać, ze to dobry moment, by uspokoić gospodarzy. Tak to sobie tłumacze, choć nie wiem czy to nie bład sedziego i nie powinien wyrzucić Songa, a Samira oszczędzić :lol:
Bienias pisze:Nie przesadzaj. akurat stali uzytkownicy np. tego forum przecza tej tezie w przeciwienstwie do fanow z waszej ligi
nie miałem na myśli nikogo konkretnego, ogólnie piszę o kibicach Barcy w Polsce, bo sam Barce lubię i czasem czytam różne strony, jak cules, czy blaugrane.
A że pretensje będą, to się nie dziwie, bo sam bym pewnie miał :)

Abidal rzeczywiście świetnie, szkoda że ściągnał piłkę Robinowi z głowy, po podaniu Ceska - też byłaby piękna bramka, po fajnej akcji.

Druga bramka Arsenalu też wam przypomniała drugą bramkę z Wolves ? :P

Wróć do „Puchary Europejskie”