Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Corinthians » 13 kwie 2005, 19:20

cloner pisze:
piwus pisze: A może przypomnieć co się działo po tym jak Frisk zerwał na Romie monetą?
mozesz przypomniec :D
piwus pisze: Wisłę wykluczyli na rok z europejskich pucharów za Baggio :roll:.
A wy pewnie dostaniecie śmieszną karę pieniężną, którą właściciel zapłaci z drwiącym uśmiechem na ustach :roll:.
ja tez bym wykluczyl Wisle, a Inter dostanie kara finansowa, i moze raz czy dwa bez udzialu publicznosci beda musieli mecz rozegrac
Niggaz pisze:Może powiesz, że gdyby uznał tego gola to mecz potoczyłby się inaczej
a moze by sie potoczyl inaczej, moze udalo by im sie strzelic 3 gole w 20 minut (+doliczony) - w koncu Bayern wczoraj strzelil 2 gole w 5 minut, takze 3 gole w 20 bylyby realne !!

Niggaz pisze:Chyba to, że Milan był drużyną o klasę lepszą w tym dwumeczu to nie ulega wątpliwości
a ogladales oba mecze ?? bo wg mnie to INTER przewazal, a AC tylko udalo sie strzelic bramki
Niggaz pisze:Poza tym wypominasz to co się stało z Figo. Czy to ma być jakieś usprawiedliwienie Czy to coś zmienia w tym momencie
wspomnialem o tym, dlatego zeby przypomniec o podobnych wybrykach, i przypomnijcie sobie jakies sankcje miala pozniej Barcelona :D:D

Pozdrawiam
Nie chcę mi się tego komentować.
Jak ktoś może jeszcze usprawiedliwiać Inter???!!!! Każda sankcja finansowa nałożona na ten klub będzie za mała.
A jeszcze napisałeś, że Inter przeważał. Skoro tak to czemu nie strzelili bramki? Przecież mają tak znakomitych napastników, których każdy na forum wychwala pod niebiosa... dziwne... Martins, Adriano, Cruz, Vieri hmmm... :evil: :x
Wczoraj Adriano NIC, NIC, NIC! nie pokazał pchał się między obrońców a nie dryblował. Sheva po miesięcznej kontuzji wrócił jak nowonarodzony a Adriano po tygodniowej stracił formę... też dziwne.

Wróć do „Włochy”