Nie chcę mi się tego komentować.cloner pisze:mozesz przypomniecpiwus pisze: A może przypomnieć co się działo po tym jak Frisk zerwał na Romie monetą?
ja tez bym wykluczyl Wisle, a Inter dostanie kara finansowa, i moze raz czy dwa bez udzialu publicznosci beda musieli mecz rozegracpiwus pisze: Wisłę wykluczyli na rok z europejskich pucharów za Baggio.
A wy pewnie dostaniecie śmieszną karę pieniężną, którą właściciel zapłaci z drwiącym uśmiechem na ustach.
a moze by sie potoczyl inaczej, moze udalo by im sie strzelic 3 gole w 20 minut (+doliczony) - w koncu Bayern wczoraj strzelil 2 gole w 5 minut, takze 3 gole w 20 bylyby realne !!Niggaz pisze:Może powiesz, że gdyby uznał tego gola to mecz potoczyłby się inaczej
a ogladales oba mecze ?? bo wg mnie to INTER przewazal, a AC tylko udalo sie strzelic bramkiNiggaz pisze:Chyba to, że Milan był drużyną o klasę lepszą w tym dwumeczu to nie ulega wątpliwości
wspomnialem o tym, dlatego zeby przypomniec o podobnych wybrykach, i przypomnijcie sobie jakies sankcje miala pozniej BarcelonaNiggaz pisze:Poza tym wypominasz to co się stało z Figo. Czy to ma być jakieś usprawiedliwienie Czy to coś zmienia w tym momencie:D
Pozdrawiam
Jak ktoś może jeszcze usprawiedliwiać Inter???!!!! Każda sankcja finansowa nałożona na ten klub będzie za mała.
A jeszcze napisałeś, że Inter przeważał. Skoro tak to czemu nie strzelili bramki? Przecież mają tak znakomitych napastników, których każdy na forum wychwala pod niebiosa... dziwne... Martins, Adriano, Cruz, Vieri hmmm...
Wczoraj Adriano NIC, NIC, NIC! nie pokazał pchał się między obrońców a nie dryblował. Sheva po miesięcznej kontuzji wrócił jak nowonarodzony a Adriano po tygodniowej stracił formę... też dziwne.