Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 13 kwie 2005, 19:32

cloner pisze:
piwus pisze: A może przypomnieć co się działo po tym jak Frisk zerwał na Romie monetą?
mozesz przypomniec :D
piwus pisze: Wisłę wykluczyli na rok z europejskich pucharów za Baggio :roll:.
A wy pewnie dostaniecie śmieszną karę pieniężną, którą właściciel zapłaci z drwiącym uśmiechem na ustach :roll:.
ja tez bym wykluczyl Wisle, a Inter dostanie kara finansowa, i moze raz czy dwa bez udzialu publicznosci beda musieli mecz rozegrac
Niggaz pisze:Może powiesz, że gdyby uznał tego gola to mecz potoczyłby się inaczej
a moze by sie potoczyl inaczej, moze udalo by im sie strzelic 3 gole w 20 minut (+doliczony) - w koncu Bayern wczoraj strzelil 2 gole w 5 minut, takze 3 gole w 20 bylyby realne !!

Niggaz pisze:Chyba to, że Milan był drużyną o klasę lepszą w tym dwumeczu to nie ulega wątpliwości
a ogladales oba mecze ?? bo wg mnie to INTER przewazal, a AC tylko udalo sie strzelic bramki
Niggaz pisze:Poza tym wypominasz to co się stało z Figo. Czy to ma być jakieś usprawiedliwienie Czy to coś zmienia w tym momencie
wspomnialem o tym, dlatego zeby przypomniec o podobnych wybrykach, i przypomnijcie sobie jakies sankcje miala pozniej Barcelona :D:D

Pozdrawiam
Co do tego jak potoczyłby się mecz gdyby gol został uznany to równie dobrze mogę napisać, że Milan zechciałby jeszcze przycisnąć (bo wygrywając nie grał już na 100%) i strzelił 1 czy 2 gole. Można sobie gdybać i gdybać tylko nie wiem po co. Inter nie był w stanie zagrozić poważnie Milanowi.

Co z tego, że Inter przeważał w pierwszym spotkaniu (uznajmy, że nie grał gorzej od Milanu napewno) ale bramki strzelić nie potrafił a Milan grał swoje przynajmniej po części. Milan nie musi mieć cały mecz przewagi. Oni mają inną filozofię gry. Liczy się dla nich przede wszystkim obrona i nie dopuszczenie do utraty bramki a jako, że potencjał w ataku mają także olbrzymi to bramki strzelają. Milan był lepszy w dwumeczu bo zagrał swoje i to przyniosło lepsze efekty niż gra Interu.

Takich pseudo-kibiców nie można bronić jak dla mnie i tyle.

Wróć do „Włochy”