Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Sammyy » 18 lut 2011, 18:22

(L)oczkerson pisze:Nie znam go jakoś specjalnie, ale poza warunkami fizycznymi i pierdolnięciem czy on ma jakieś atuty?
Dośrodkowanie na poziomie Oddo, w defensywie ustawia się także bardzo słabo, zresztą pisałem o tym tutaj niedawno.
To fajny grajek, ale w pewnym momencie stanął w miejscu, być może zmiana otoczenia na niego jakoś wpłynie, ale przynajmniej dla mnie w Ligue 1 jest kilku lepszych od niego. Cissokho może ostatnio spuścił z tonu, ale to gracz przynajmniej o klasę lepszą od Nigeryjczyka w dalszym ciągu. To nie jest też tak, że on z OM chce/chciał odejść bo jeśli dostanie/dostałby podwyżkę to zostanie/zostałby, ale samej Marsylii jakoś nie bardzo na tym zależy i nikt nie pali/ł się do rozmów. Zresztą ja i tak jestem niemal pewny, że te plotki o dogadaniu się z Benfiką się potwierdzą, będę bardzo mocno zdziwiony jeśli ostatecznie do tego nie dojdzie bo Record za mocno to rozdmuchał już, a nie chce mi się wierzyć by pisali o tym z taką pewnością gdyby nie mieli pewnych informacji.

Wróć do „Włochy”