Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 727

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: mete » 20 lut 2011, 16:57

Przed meczem pisałem, że obojętne zwycięstwo będzie dobre, ale nie miałem na myśli wygranej po pomocy sędziego. Zagraliśmy słabo i całkowicie nie zasłużyliśmy na to zwycięstwo. Potrafię zrozumieć prawdopodobne odpadnięcie z Tottenhamem, ale przegrania Scudetto wystawionego na tacy przez Beniteza nie przeboleje. Allegri ma wszystko, aby je wygrać i jego klęską będzie brak wywalczenia mistrzostwa.

Genialna akcja bramkowa Pato. Takiego mi go brakowało, czyli Kaczora, który w biega mija obrońców i strzela bramkę. Dodatkowo świetne podanie do Robinho, które powinno się zakończyć bramką. To, że Alex od nas kiedyś odejdzie jest niemal pewne. Mam tylko nadzieję, że zarząd go nie sprzeda w lecie, bo to będzie olbrzymi błąd.

Murawa fatalna i władze Włoskiej piłki powinny coś z tym zrobić. Duże zagrożenie dla piłkarzy, spada poziom widowiska.

Cieszy powrót Boatenga.

Basia B. się ładnie prezentuje. O wiele lepiej od siostry Mariny. Ma ktoś info czy mężatka?? Bo jak nie to lepiej niech się przy niej jakiś Milanista zakręci :)

Wróć do „Włochy”