A nie? Manipulowanie powtórkami też już kiedyś u nich było. Z resztą tutaj spalony i tak był i głupi myk z przeróbkami oczywiście całkowicie zbędny, żałosny i nie powinien mieć miejsca. Nie zmienia to faktu, że z tego co na szybko przejrzałem media Katalońskie tego tematu praktycznie unikają jak ognia. Może coś przeoczyłem?Bienias pisze:Jak to Realfan pisal podobno katalonskie gazety sa gorsze
El Mundo Deportivo np. dziś o Realu:
- sprzedaje Kakę (Dziwne, że akurat tuż przed meczem z Lyonem i akurat w momencie gdy ten zaczyna regularnie grać i powolutku wracać do formy po długiej kontuzji. Latem może wydarzyć się wiele rzeczy, lecz twierdzenie, że Real szuka kupca jest teraz dziwne).
- pisze o seksie Cristiano z jakąś cizią dawno temu, która niby puszczała się też z Silvio B. (ciekawie dziewczyna powiada, news na pudelka).
- o jakimś małym murzynku, którego nie chcieli w Realu i teraz się mści w barwach Atletico terroryzując go poprzez gole (chyba coś takiego, bo się nie wczytywałem).
Czyli połowa wszystkich newsów o Realu z pupy.
Miałem tu nic nie pisać, bo mecz oglądałem na wyrywki i nie miałem nic ciekawego do dodania, ale skoro się nie wywołuje.
Co to za czynnik wzrostu, którym ma być leczony Valdes?