Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Kamil232 » 21 lut 2011, 23:34

http://devilpage.pl/index/news/komentar ... trafford_/

Chociaż to bulwarówka, to mam nadzieję, że ten news jest prawdziwy :pray: Tzn. uściślając chodzi tutaj o Obertana. Nie mogę zdzierżyć tego gościa na boisku, dawno już żaden zawodnik United mnie nie irytował tak jak on. Po prostu w pale mi się nie mieści jak taki drwal może występować w naszych barwach. Opchnąłbym go natychmiastowo, może jeszcze coś uda się odzyskać hajs w niego zainwestowany?

Jeśli chodzi o Bebe, to dla mnie jednak zagadka. Fergie go nie widział w akcji ok, ale nasz główny skaut w Portugalii go tak zachwalał do tego Queiroz, do tego mówiło się, że dlatego zdecydowaliśmy się na tak szybki transfer bo ponoć Real koło niego węszył, więc kolejny skaut wielkiego klubu któremu się zawodnik spodobał. Czy tacy fachowcy od wyszukiwania perełek z dwójch największych obok Barcy klubów świata by się tak pomylili? :think: Nie wiem ja bym mu osobiście jeszcze kolejny sezon dał zostać, albo gdzieś wypożyczył i dopiero wtedy podjął decyzję, może przynajmniej zaprezentuje się na tyle nieźle, że w jakimś średniaku w miare będzie ogarniał, że przynajmniej z pare baniek za niego się da ostatecznie odzyskać :lol:

Wróć do „Anglia”