Re: Inter Mediolan - Bayern Monachium [1/8 LM 2010/2011]

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1802
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: Inter Mediolan - Bayern Monachium [1/8 LM 2010/2011]

Post autor: Salas11 » 23 lut 2011, 13:33

Wilmore pisze:Widzę, że liczba przy nicku to jednak wiek, choć miałem inne podejrzenia, inaczej Twojej umiejętności czytania ze zrozumieniem zaakceptować nie można. ;)
Otóż to, perfekcyjnie mnie rozgryzłeś :brawo: Opracowałem serum młodości dzięki któremu już zawsze będę na etapie późnej podstawówki. Teraz wybacz, ale jutro mam klasówkę z matmy i muszę trochę powkuwać, to może rodzice pozwolą mi obejrzeć mecz wieczorem :pray: Ciao.
Babel pisze:Nie wydaje mi sie, zeby asekuracja byl tym elementem, który da nam zwyciestwo i zaliczke przed meczem w Monachium.
Chodziło mi raczej o neutralizację głównych atutów Bayernu w postaci skrzydeł właśnie. Jeśli chodzi o ofensywę, to na chwiejną obronę Bayernu błyskotliwość Eto'o, wizja gry Sneijdera oraz strzały Dekiego mogą okazać się wystarczające :P Oczywiście nie oznacza to, że akcje ofensywne będziemy opierać na trzech zawodnikach, jednak jeśli dobrze wejdziemy w mecz i szybko strzelimy bramkę, taktyka z pewnością ulegnie zmianie i mając z przodu wiatronogiego Eto'o nastawimy się na grę z kontry, czyli to co sezon temu dało nam triumf w Lidze Mistrzów.

Wróć do „Puchary Europejskie”