Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: MGiggs » 24 lut 2011, 13:07

Bienas wybacz żebyś TY,fan Barcelony uczył mnie kibicowania, raz że to komiczne, dwa że nie zawsze moge zobaczyć mecz.Oglądałem MU gdy były lata bez pucharów,oglądałem najwieksze porażki dlatego uważam że nie powinieneś się nawet wypowiadać.Nie miałem jak zobaczyć meczu.Dlatego Twoje podważanie mojego kibicowania jest ujowe.

Co do blaugrany, człowieku mam wypisywać wszystkie mądrośći z tej strony?Strona gdzie wiecej osób komentuje mecze Realu niż Barcelony? Strona która uważa się za naj a co krok obraża kibiców innych drużyn(najwiecej Realu,Arsenalu)Strona która niektore tematy tendencyjnie unika(obrzucenie autokaru Interu),strona której ludzi celowo wyciągają zdanie z kontekstu(mistrzowski wywiad Ronaldo po finale w Rzymie :mrgreen: ),strona która zamiast się cieszyć z awansu do finału lm wyciąga zdjecie ze zniczem, podpisuje że umarły kluby angielskie. o błedach overbo nie pisząc nic. Dlatego przestać pie..... o tej stronie i jej bronić.Zalogowalem się kiedyś na tej stronce 2 razy, zadałem 5 pytan odnosnie tekstów i 2 razy zostałem zbanowany z braku argumentów.Na stronie Chelsea pisauje ale nigdy nie byłem wyzywany, tak samo fan Arsenalu i inni, na stronce MU pisauje fan Realu i zawsze są ciekawe rozmowy.Podałebym X przykładów ale po co? Na Blaugranie pisuje chyba 1 fan Realu który cokolwiek napisze jest uznawany za idiote, fanów innych ekip brak bo są banowani z miejsca,Dziekuje za uwage.

Wróć do „Hiszpania”