Zdominowaliśmy na wyjeździe City. Oni chyba kiepscy nie są ? I przecież "gówno" śmierdzieć powinno nie tylko na wyjeździe. Problemem jest to, że mało ludzi rozumie rolę środkowych pomocników. Napatrzyli się na Sneijdera, vdv czy innych pomocników, którzy grają w zupełnie innej formacji i mają dużo więcej swobody. A środkowi mają zdominować rywala i jeśli potrafimy to uczynić to większa w w tym zasługa CMów niż Naniego, Berby czy Rooney'a, którzy swoją robotę wykonują w okolicach 16-stki. I to właśnie forma tych zawodników w wyjazdowych potyczkach powinna być również przedmiotem dyskusji.Fajne spotkania przytoczyłeś, ale wyjmując spotkanie na Wembley i dwa bezbramkowe podziały pkt w północnym Londynie i za miedzą - gdzie było widać porażkę najważniejszej formacji drużyny, wszystko było grane w DOMU, gdzie widzimy całkiem inne United. Przede wszystkim w ofensywie, gdzie brylują Berba, Roo i Nani.
Aha. Czyli "trzeźwo" myślący na sytuację kibice wiedzą lepiej niż boss. No to jest logiczne!Nie trzeba być jasnowidzem, by stwierdzić, że środek to ostatnia formacja, do jakiej Ferguson chce wprowadzać wzmocnienia. Szybciej już odda Vide do Realu, Berbę gdziekolwiek, bo nie strzeli 40 bramekTaki niestety wybór bossa, trzeźwo patrzący na tą sytuację kibice nie są kimś, kto może negować te decyzje, ale to jest zwykła prawda, dziwna prawda.
To za to jest beton. Beton, którego trudno mi będzie rozbić i chyba nie będę próbował. Można przecież pisać, że widzę braki w środku, ale najważniejsze, że nie podzielam opinii "trzeźwo" myślących i nie równam z ziemią naszych. Wnioski ? Jestem ślepo zapatrzony.Na mnóstwie serwisów, poczynając od redcafe a kończąc na mufc.pl opinie ludzi są zgodni w tej kwestii, widać na forum piłki pl znajdują się chyba ślepo zapatrzeni na Gibsony i Keryki zwolennicy drewna. Podziwiam upór.
Gówno jakiekolwiek by nie było nie dało by takich wyników. Ale to mówię ja, nietrzeźwo myślący, więc pewnie się mylę...
EDIT
Czemu tylko u nas ZAWSZE jak pójdzie coś nie tak to zwala się wszystko na środek pomocy? Przecież taki Arsenal, czy Chelsea mają również słabsze występy i jakoś nie widzę, żeby ich kibice w taki sposób reagowali.