Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
MaWiK
malwinka
Reputacja: 0

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: MaWiK » 24 lut 2011, 19:35

A ja mam wrażenie, że przyjdzie zawodnik innego typu niż Scholes(i jak tutaj koledzy piszecie-Modrić). Mówi się wiele o przyjściu Marka Hamsika lub Javiera Pastore- to typowi środkowi ofensywni pomocnicy, co raczej sugerowałoby grę jednym typowym DMF'em i jednym AMF'em, lub ustawienie na trudniejszych wyjazdach typu 4-2-3-1 z Carrickiem i Fletcherem w środku. Hamsik- potrafiący dryblować i obdarzony bardzo dobrym strzałem zawodnik- przydałby się taki wśród Czerwonych Diabłów :twisted: . Pastore- robi furorę w lidze włoskiej, biega, strzela, asystuje, ale ale do końca mnie nie przekonuje- może za rok, dwa, ale na chwilę obecną to Hamsik jest zawodnikiem który od razu mógłby pokazać się w pierwszym składzie.
Nie należy zapominać że Park również ma rolę do odegrania w United, a transfer któregoś z wymienionej dwójki Hamsik/Pastore kupimy w razie odejścia Andersona, bo dla Andiego może być już wtedy za ciasno...

Ale też bez nich nasza linia pomocy jest mocna- na skrzydłach zawodnicy o wybitnych ofensywnych umiejętnościach- Valencia- oby jak najszybciej wrócił do formy, oraz Nani- który poprawił ostatnio też grę w defensywie i skuteczność.

Wróć do „Anglia”