Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: MGiggs » 25 lut 2011, 14:28

Bienasie, podważanie kogoś ,,kibicostwa,, jest argumentem poniżej poziomu przyzwoitści.Rozumiem że nie(i napisze to 10 raz byś zrozumiał) mając możliwosci zobaczenia meczu live, jestem gorszym kibicem od tego co ma możliwość, rozumiem że jak jestem w pracy i chłopaki oglądaja inny mecz to mam im wyrwać pilota i sobie włączyć MU.Naprawde, pojmowania Barcelonskiego kibicostwa nie zrozumiem bo jest to na zerowym poziomie logiki.
Co do blugrany to ją broń ale to tylko zle o Tobie świadczy. W pewnym temacie był jechany Rooney jako drewniak który by zginąl w srodku ligi włoskiej,Rio jako drwniak oraz Evra od ktorego jest masa lepszych. Zadał tylko pytanie by ktoś raczył mi wytłumaczyć, w nagrode dostałem bana, co mnie w sumie nie dziwi boi argumentacja na blaugranie jest najgorsza jaka kiedykolwiek widzialem na sportowych stronach internetowych.

Ostatni mecz Interu na CN, autokar Włochów zostaje obrzucony, pokazywane jest to w telewizji,pisze sie o tym na stronach sportowych.Na Blaugranie cisza.i
Wywiad z Ronaldo na Eurosporcie, 3 wyrwane zdanie z kontekstu i wielka jazda i obrzucanie żelowego błotem.Oczywiscie zero korekty, ważne że szło komuś dowalić.Mowie o wywiadzie po finale w Rzymie. Specyficzne poczucie humoru można mieć w wypadku wiekszego ilorazu inteligencji,w tym przypadku mam poważne wątpliwości.Czasami mi sie zdaje że ta strona jest w rękach 15-20 latków.Dodam że strony o Manchesterze też mnie denerwują, choć 1 czy 2 trzymają(trzymały) poziom.

Wróć do „Hiszpania”