Re: Borussia Dortmund (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Re: Borussia Dortmund (zbiorczy)

Post autor: Aker » 26 lut 2011, 10:24

Obrazek

Takich składów należy się spodziewać. Kuba dopiero co po wyleczeniu kontuzji, więc nie wiem czy od razu dostanie szanse gry w podstawowe 11. Choć ja bym wolał Goetze za Barriosem, a Kubę na skrzydle, Lewy z ławki ok. 70 minuty za Grosskreutza i wtedy Goetze i Kuba na skrzydłach, a Lewy za Barriosem. Ofensywa Bayernu okrutnie mocna, napedzana przez znakomitego ostatnio Robbena (Schmelzer będzie musiał się nim zaopiekować, dobrze jakby Kevin się wracał i podwajał krycie na nim). Mamy najlepszą defensywę w lidze, a Bayern najmocniejszą ofensywę, moim zdaniem wynik będzie oscylowal koło 1:1 lub 2:1 dla Bayernu, choć wierzę, że może uda się wygrać gramy bez presji i z dużą przewagą nad resztą stawki, remis wziąłbym w ciemno. Dziś będę miał bardzo komfortowe warunki do oglądania meczu, nowy telewizor 46 cali, nowy dekoder cyfrowego polsatu HD i kanał Eurosport 2 HD, wczoraj testowałem to wszystko na retransmisji meczu Gladbach-Schalke i ogląda się mecze REWELACYJNIE, jeszcze skombinować sobie dobre chipsy/popcorn + zapas perły i można cieszyć się meczem, także aby do 18:30 :)

Wróć do „Niemcy”