Odpowiadam Ci na piętnaście linijek co najmniej, aby podać Ci bezsens tego co piszesz, a ty bierzesz nawet nie całe zdanie, wyrwane z kontekstu i każesz się tłumaczyć. Pisałem to dwie strony temu, już drugi raz się narzucasz żebym ci odpowiedział. Nie chciałem dłużej rozmywać, ale odpowiem Ci. Ostatni raz…
Skandalista cloner pisze:przypomnijcie sobie poprzednie sezony, gdy Real gral na Barcelonie i rzuty wolne oraz rozne wykonywal FIGO !! dzialo sie to samo, tez lecialy komorki i monety i inne, i jakos wiekszych kar sobie nie przypominam !! a to ze race teraz polecialy to mialy one byc odpalone na koniec meczu, mialo byc piekne widowisko, nietety jakis Niemiec nie uznal bramki !!
cloner pisze:wspomnialem o tym, dlatego zeby przypomniec o podobnych wybrykach, i przypomnijcie sobie jakies sankcje miala pozniej BarcelonaNiggaz pisze:Poza tym wypominasz to co się stało z Figo. Czy to ma być jakieś usprawiedliwienie Czy to coś zmienia w tym momencie
Skoro porównujesz próbę okaleczenia Didy do rzucania butelkami w Figo i mówisz, że wtedy nie było w dodatku większych kar, oczywistym dla mnie jest, że to dla Ciebie sprawy podobnego kalibru i przerywanie meczu to bezsens w takim wypadku.
Zaczynam mieć chroniczną alergię do gości, co jak nie mają jush nic do powiedzenia, piszą „a gdzie ja to powiedziałem”? Nie muszę Ci podawać dosłownych cytatów. Po to Polacy chodzą do szkół (podobno), aby zdobyć zdolność samodzielnego myślenia, a w tym zawiera się analiza tekstu czytanego. Sądzę, że moje wnioski nie są błędne, więc jak chcesz być dobrze zrozumianym to pisz konkretnie.
Poza tym gościu to trochę nie poważne, ciągnąć ten wątek przez dwie strony, że nie miałem racji raz na piętnaście
No i dobrze, że nie ma więcej osób co biorą 8 słów na 150 i żądają wyjaśnień przez dwa dni
PS. "Cloner jesteś denny"