Jestem pewien że gdybyś urodził się jakieś 100 lat temu, byłbyś ministrem propagandy i oświecenia publicznego w III RzeszyWilmore pisze:Jest mi wstyd za zwycięstwo w interowskim stylu. Jest mi wstyd za to, że Milan drugi mecz z rzędu wygrywa grając 4-3-3-3.
Ilu to już userów wyzwałeś od hipokrytów? Ilu, waleczny Lordzie?Wilmore pisze:Niestety, jesteś zwykłym hipokrytą, jak gorsza część fanów Interu (czytaj: wszyscy fani Interu tudzież innych klubów ośmielający się podważyć niepodważalną myśl Wilmore'a
Nie wierzę, jesteś też fanem Barcelony?Wilmore pisze:Juventus nic wielkiego nie gra, więc my nawet bez wsparcia sędziów powinniśmy wygrać.
Odnośnie samego meczu, nie sądzę aby ten karny znacząco wpłynął na przebieg spotkania. Napoli zagrało bojaźliwie i bramki pewnie i tak by padły. Gdyby mecz zakończył się wynikiem 1:0, wówczas możnaby było spekulować "co jeśli". Milan jednak jeszcze od siebie dołożył i na zwycięstwo zasłużył. Świetny Pato, mam nadzieję że po sezonie pójdzie do ManCity, bo chłopak ma niesamowite umiejętności, a takich w Milanie nie chcę