Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Salas11 » 01 mar 2011, 18:37

Wilmore pisze:Nie idzie Ci odczytywanie znaczeń moich postów
Myślę że sam masz problem z ich odczytywaniem :wink:
Wilmore pisze:więc nie udawaj, że Ci to wychodzi, ani nie przedstawiaj jakiejś słusznej opinii na ten temat, bo to wygląda smutno, naprawdę.
Nie udaję, najpierw musiałbym Twoje antyinterowskie wypociny brać na poważnie, a to jest już niemożliwe. Nie oznacza to jednak że powstrzymam się od komentowania niektórych Twoich rewelacji. Hmm... Pewne słowa Czyngis-chana fajnie by tu pasowały, ale mógłbyś je opacznie zinterpretować, więc daruję sobie.
Wilmore pisze:Wciąż się waham, czy ta liczba przy Twoim nicku to IQ czy wiek, każdy kolejny Twój post wzbudza we mnie nowe wątpliwości. Widzę, że nieprędko je rozwieję przy takich Twoich popisach.
Myślałem że rozwiałem Twoje wątpliwości co do tajemnicy owej 11-tki w moim nicku której się tak maniacko uczepiłeś :think:
Salas11 pisze:
Wilmore pisze:Widzę, że liczba przy nicku to jednak wiek, choć miałem inne podejrzenia, inaczej Twojej umiejętności czytania ze zrozumieniem zaakceptować nie można. ;)
Otóż to, perfekcyjnie mnie rozgryzłeś :brawo: Opracowałem serum młodości dzięki któremu już zawsze będę na etapie późnej podstawówki. Teraz wybacz, ale jutro mam klasówkę z matmy i muszę trochę powkuwać, to może rodzice pozwolą mi obejrzeć mecz wieczorem :pray: Ciao.
Teraz jednak wymyśliłeś że to może być IQ, co będzie za tydzień? Rozmiar buta? :lol:

Wróć do „Włochy”