Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Post autor: Pawel875 » 01 mar 2011, 23:02

:jupi:

Przed meczem miałem przeczucie, że Vidic wyleci z czerwem :lol:

Luiz - być może powinien mieć to czerwo, ale już uwielbiam tego chłopaka. Po tym, jak go widziałem w naszych meczach można stwierdzić, że urodził się do gry w Premier League. Strzelił dla nas bramke szybciej niż Torres :) Dla mnie niezależnie od pozycji Chelsea w tabeli, mecze z Manchesterem będą tymi najbardziej emocjonującymi, bo na Diabłów zawsze patrzę jako na pierwszorzędnego rywala. W pierwszej połowie było cieniutko, Utd mieli przewagę, aczkolwiek coś tam próbowaliśmy - bezskutecznie, ale drugą całkowicie zdominowaliśmy i udało się. Takie mecze trzeba wygrywać po to, żeby podciąć skrzydła Manchesterowi, zbliżyć się do priorytetowego (dla mnie) 3. miejsca i żeby na drugi dzień pośmiać się z co niektórych kolegów z klasy, którzy lubią mi dogryzać jeśli chodzi o CFC :lol: . Torres dzisiaj nieźle, w porównaniu do meczu z Kopenhagą często zauważał kolegów. Teraz czekać tylko na mecz z Blackpool, który łatwy nie będzie, napsuli już sporo krwi zespołom z górnej części, ale trzeba wygrać!

Edit: Miałem jeszcze coś dopisać
Luiz strasznie przypomina mi Vermaelena, też lubi niekiedy wyprowadzać daleko piłkę, jak na stopera grał wysoko, ale u nas 7 bramek w sezonie po stoperze bym się nie spodziewał :)
Ostatnio zmieniony 01 mar 2011, 23:09 przez Pawel875, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Anglia”