Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Morrow » 01 mar 2011, 23:36

Wiele można by pisać ale na pewno nie to, że Chelsea wygrała niezasłużenie. W pierwszej połowie byliśmy trochę lepsi i można było być optymistą ale w drugiej The Blues nas zdominowali i sprawiedliwie 3pkt zostają na SB.

Szczerze to po pierwszej połowie spodziewałem się remisu, gdzieś tam po cichu liczyłem, że przy pewnej dozie szczęścia uda się dowieźć wynik ale Chelsea dziś wydarła wygraną. Luiz jak dla mnie Motm. Świetnie wydana kasa Chelsea póki co, zobaczymy jak będzie u niego z kontuzjami. U nas brawa dla Evry, Rooney też fajnie grał w pierwszej połowie. Środek różnie ale po zejściu Rudego zero kreatywności, oby Ferguson widział, że po prostu musimy kogoś sprowadzić na tę pozycję. The Blues na tytuł szanse mają malutkie ale kto wie czy to nie będzie ich sezon w LM przy pomyślnym losowaniu.

O sędziowaniu nie ma się rozpisywać. Vidic słusznie wyleciał, karny prawidłowy IMO, Luiz też powinien dostać czerwo, Ivanovic chociaż żółtko. Chelsea była w przekroju całego meczu lepsza i tyle, sędzia kilka razy dał dupy ale prawda jest taka, że na zwycięstwo dziś zwyczajnie nie zasłużyliśmy. Ale po takim meczu niektórzy zamiast pieprzyć farmazony o forowaniu MU przez sędziów niech najpierw uważniej oglądają mecze swojej drużyny.

Walka o tytuł wciąż otwarta.

Wróć do „Anglia”