Ja rozumiem, ze jestes straszny ignorantem, czemu nie raz nie dwa dawales wyraz, nawet w Twoich bezsensownych polemikach z kolegami po szalu.
Poll powiedzial: osobiscie nie widzialem tam przewinienia, bo noga Smallinga byla nieruchoma. Ten sam Poll daje dla przykladu Simuniciovi 3 zolte kartki, a co tam.
Mnie nie interesuje co mowi Poll, bo mija sie z prawda, jako ze na zalaczanej przeze mnie powtorce (od 37s) WYRAZNIE widac przewinienie Smallinga i tylko ignorant Twojego pokroju, nie majacy pojecia o przepisach gry moze pisac brednie, ze owego przewinienia nie bylo.
Hmmm, trudny wybor, wyznacznikiem oceny tej sytuacji ma byc powtorka, ktora idealnie ja ukazuje, czy pan Poll, ktory wielokrotnie sie kompromitowal? Wybor jest prosty, kazdy ma oczy i moze to ocenic.
Dodatkowo pomijajac nawet jednoznacznosc tego zdarzenia, to Poll zaznaczyl, ze to jest jego osobiste zdanie, a ignorant taki jak ty nie wie zapewne, ze wiekszosc decyzji podejmowanych na boisku przez arbitra wynika z interpretacji danej sytuacji, stad te olbrzymie rozbieznosci w prowadzeniu poszczegolnych spotkan przez roznych sedziow.
Poll widzi tam nieruchoma noge Smallinga, powtorka pokazuje co innego. Koncze na tym dyskusje z Toba, bo nie da sie jej niestety prowadzic, bo nie odnosisz sie nigdy do meritum.
Wstawilem Tobie video z ta sytuacja, na ktorej (37s) idealnie widac przewinienie zawodnika United. Ty zamiast sie do niego odniesc, jak zwykle musisz dac wyraz swojej frustracji.