Kamil232 pisze:Nogi Rafaela i Carraghera na podobnym poziomiefacet masz tam w swoim mieście okulistę? jak nie to śmigaj to cywyilizacji i idź się przebadać.
Bieniasku drogi to, ze na każdym kroku próbujesz mnie "dojechać" już zauważyłem, marnie ci to wychodzi(ale swoją drogą to musi cie moja szyderka z farsy boleć, skoro tak się zawziąłeś) Sęk w tym, że ja za 2 tyg. nie wpadnę do tematu Liverpoolu i nie będe po porażce jak z WHU wyszydzać ich zawodników od tłumaczy etc. etc. Teraz również w żadnym momencie nie umniejszam komukolwiek osiąnieć. Nazywam jedynie po imieniu zagranie Carraghera. To, że nie pierwszy raz masz problem w stosowaniu miary do pewnych wypowiedzi to również nie nowość. No ale chcesz wykorzystać każdy moment by się jakoś do mnie odnieść, marnie naprawde marnie ci to wychodzi.
Wilmorze, a czy ja gdzies napisałem, ze Rafaelowi nie należała się czerwona kartka? Flaminiemu się należała jak psu buda, chciałbym zobaczyć jeszcze raz to wejście, bo nie jestem przekonany, czy jak w przypadku Francuza poszedł z obiema wyprostowanymi nogami do końca, czy jednak je cofnął, jeśli zrobił jak Francuz to czerwień i out. Więc kula w płot.
Swoją drogą to jest zaiste zabawne, taki Loker opowiada o poziomie wypowiedz, Wilmore o hiPOkyryzji. Dobre naprawdę dobre
a strzałów to Ty nie słyszałeś podczas transmisji?