Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Kamil232 » 07 mar 2011, 12:36

Reakcja Naniego była jak najbardziej normalna, i tylko ktoś z kompleksem United może pieprzyć takie głupoty jak co niektórzy(pozwólcie że polecę tak Enjoy'sem 8) ). Facet został brutalnie sfaulowany, liczy, na to, że przynajmniej drwal który mu to zrobił zostanie ukarany, patrzy na sędziego a ten wyciąga żółtą kartkę, to jego reakcja jest naturalna, pokazuje debilowi w czarnym stroju przedewszystkim na jakiej wysokość był faul, co ma fundamentaltne znaczenie, a potem dopiero co mu się stało.

Wszak to nie pierwszy przypadek, sięgam pamięcia wstecz i szukam na Youtubie, zdarzenia z derbów Warszawy ja wiem kiedy :think: końcówka lat 90-tych wejście Tomasza Ciesielskiego w Czarka Kucharskiego. Kucharski miał podobną ranę, i również pokazywał sędziemu który dał Ciesielskiemu żółtko co mu się stało, a na koniec widząc, że idiota pozostanie idiotą, przypierdzielił piłką w łeb sędziemu. Cholera nie mogę nic znaleść na jutubie, w googlach też cieżko, no ale na pewno co poniektórzy pamiętają tą sytuację.

Wróć do „Anglia”