Re: LIGA HAXBALL

petrdcm
Internetowy napinacz
Reputacja: 0

Re: LIGA HAXBALL

Post autor: petrdcm » 07 mar 2011, 14:59

ddemon pisze:
petrdcm pisze: Pierwszy po 1 update mecz ligowy i strata pkt z Arsenalem.
Pierwszy po 2 update mecz ligowy i porażka z Realem. We wcześniejszych 17 meczach, nawet gdy ja stałem na bramce, traciliśmy maks. 4 bramki (2 takie mecze), a wczoraj aż 6 bramek w tym jednym meczu.
:P
Update zrobiony dla wszystkich-warunki takie same dla wszystkich...Dziękuje za uwagę ;]
Takie same ja tylko podałem konkretne przykłady po update.

Ale jeżeli już mówisz o jednakowych warunkach. Wspomnij następnym razem o regulaminie i limitach. Bo tylko my zachowaliśmy jeszcze jeden termin a reszta już dawno (część nawet po połowie ligi wykorzystała) miała by walkowery w niektórych meczach gdyby nie przeciąganie ligi w czasie. Również dziękuję za uwagę :mrgreen:

Obiektywność Twojej analizy jest żałosna. Ja zrobiłem tabelę pare stron wcześniej, gdzie kryterium były bezpośrednie dwumecze ze wszystkimi zespołami w lidze. I Juve w tej tabelce wygrało (jedyny remis w dwumeczu z Wami opisany pod tabelką).
Ty zaś mało tego że wybrałeś dwumecze tylko z samą czołówką ligi to jeszcze przyznawałeś w niej punkty (a przecież takim zestawieniem była liga ze wszystkimi meczami i punktami właśnie). No ale nic to, nawet w tej Twojej wymuszonej wybraniem "wygodnych" meczów tabeli, GPE i my Was wyprzedziliśmy tak samo jak w lidze :rotfl:

Wróć do „Wracając Do Meritum”