Re: LIGA HAXBALL

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Re: LIGA HAXBALL

Post autor: Marco Van Basten » 07 mar 2011, 19:16

Zabierałem się cały dzień do tego podsumowania, ale dopiero teraz literacka wena nawiedziła mój umysł. Na samym początku podziękowania dla organizatorów za ogarnięcie całej ligi, uzupełnianie tabel, zabieganie o rozgrywanie meczy (zdarzały się i takie przypadki) i ogólnie za przyzwoitą współprace na linii zespoły - organizatorzy. Po drugie chciałbym pogratulować wszystkim drużynom za to, ze reprezentowały bardzo wysoki poziom. Niektóre mecze były naprawdę epicki widowiskami (przypomnę tutaj gola strzelonego przez GPE na sekundę przed końcem spotkania z Manchesterem lub szaloną pogoń Juve zakończoną zwycięstwem również z drużyną Man U) i jestem dumny, że mogłem je oglądać lub w nich uczestniczyć. Na samym końcu rzecz równie ważna, a może nawet najważniejsza sprawa, a mianowicie temat zwycięskiej drużyny GPE. Wspaniała gra Akera z przodu, bardzo dobra gra piwusa na bramce (piwus to bardzo uniwersalny zawodnik potrafiący również zagrać w polu) oraz niezła postawa postawa PJTR, który był naszym zabójczym rezerwowym. O sobie także nie zapominam, bo jestem zadowolony ze swoich występów w tym sezonie. W oczekiwaniu na kolejny sezon, chciałbym zaanonsować jedną rzecz do wszystkich graczy - jeśli chcecie być częścią wspaniałej ekipy GPE, gdzie atmosfera jest rewelacyjna i szanuje się każdego zawodnika, proszę zgłaszać się do mnie na priv i do Akera. Widzimy się na zielonych boiskach haxballa w przyszłym sezonie. Oby :D

Wróć do „Wracając Do Meritum”