Re: Liga Haxball - nagrody indywidualne

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 788

Re: Liga Haxball - nagrody indywidualne

Post autor: maciek_88 » 07 mar 2011, 22:33

petrdcm pisze:
RealFan pisze:Osobiście po drugim update nie zauważyłem żadnych zmian w fizyce gry. :think:
Np. dużo silniejsze są niektóre rykoszety piłki. Nie udało nam się tego wyeliminować na treningach :wink: Inaczej też się gra bramkarzowi. Ale to już pytania do Maćka. A po trzecie, chodzi też o sam fakt zbieżności meczów po update.
Rykoszet był z MU, czyli jeszcze przed update.

Może to moje złudzenie, ale po ostatnim update przez 1 dzień od razu po zmianie "piłeczka" toczyła się wolniej - łatwiej dla bramkarzy i to było niepokojące, bo wiedziałem kto stoi na drugiej bramce :lol: . Potem jednak w moim odczuciu wszystko powróciło do normy i bramka to był mój błąd/zagapienie - zwał jak zwał. Vianuch i cru idealnie zamurowali bramkę a potem padł drugi gol przy sam na sam i to już pozamiatało mecz. Osobiście nie widzę tu związku update z porażką, może chłopakom w polu grało się inaczej. Pod koniec strzelaliśmy o wiele mniej (pewnie rywale nauczyli się grac przeciwko nam) i ja też broniłem gorzej.

Aż dziwi mnie, że analizuję zmiany w fizyce gry kuleczkami, ale zostałem wywołany do tablicy :P

Nie róbmy burdelu tutaj i nie komentujmy swoich typów.

Wróć do „Gry Forumowe”