Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 14 kwie 2005, 22:53

Teraz to już muszę odpowiadać na tego typu teksty 8). Ale tylko na początku, później będę najwyżej na privie uzasadniał

No to już tłumaczę, o co mi chodzi. Sprawa jest o Twoje poglądy szanowny clonerze, które nie są łatwe dla przeciętnego kibica piłki. Ponieważ są dosyć kontrowersyjne, pozwoliłem sobie na jakże beznadziejny żart i nazwałem Cię skandalistą, jako ze występujesz niejako przeciwko systemowi, głosząc na przykład grę Dąbrowskiego w kadrze Polski. Dlatego sądzę, że okreslenie "skandalista" nie jest w tym przypadku pejoratywne, a tylko opisaniem faktu...
Feministki też swojego czasu były skandalistkami, kiedy paliły staniki i mówiły "faceci do garów". Po prostu ich wtedy nie rozumiano i tym powineś się pocieszać.

To, że jestem moderatorem w tym momencie nie znaczy, że nie mogę się z Tobą nie zgadzać, bądź nie mogę traktować kogoś w sposób uszczypliwy, acz kulturalny... Jesli boisz się nawet łagodnych epitetów, nie wdawaj się w dyskusję z kimś.

Nie musisz mnie tytułować. Dla kolegów wystarczy po prostu Piwus :twisted:.

Wyraz "denny" pojawił się w cudzysłowie, ponieważ to cytat. Pamiętam, że zareagowałeś conajmniej dziwnie, kiedy ktoś użył tego sformułowania w stosunku do Ciebie. Poza tym "denny" to dosyć "denna" obraza. Równie dobrze mogłem napisać "beznadziejny". "Beznadziejny", bądz "denny", to określenia potoczne, przez które chciałem wyrazić, że jesteś "niereformowalny". Tak samo kiedy napiszesz, że jestem "dennym moderatorem", naprawdę ciężko będzie dać komukolwiek za to ostrzeżenie.

Oczywiscie, kiedy z Tobą dyskutowałem nie pełniłem żadnej funkcji, bo starałbym się nawet nie dawać pretekstu do takiego ataku.
W takim razie byłbym wdzięczny gdybyś prosił (NIE ŻĄDAŁ, bo prośby to w żadnym wypadku nie przypomina :!: ) o ukaranie forumowicza Piwusa, nie musisz podkreślać co robię na tym forum :?. Nie mam zamiaru edytować żadnego posta, ponieważ JA NIE WIDZĘ TYCH OBELG, KTÓRE CIĘ TAK DOTKNĘŁY.

Dalsze pretensje na priv mój lub innych moderatorów.

Poza tym:
Obrazek
Więc szanuj swoje nerwy i swój czas :twisted:

Przepraszam, że tak późno odpowiadam, ale późno to zauważyłem :oops:
Się poprawię...

Wróć do „Włochy”