no i pieknie!!
nie wiem czemu mam glowe popiolem sypac, bo sedzia dal babola. nie powinno byc tej czerwonej kartki? ok, nie powinno, ale co w tym wszystkim winna barcelona to ja nie wiem.
sedzia byl dobry, uznany, w tej sytuacji zrobil babola, no coz, moze sie zdarzyc, karnego na messim w I polowie tez nie zagwizdal. jasne ze to czerwo to wiekszy babol, bo nieodgwizdane faule to norma w polu karnym, ale taka zolta, zwlaszcza druga, to idiotyzm.
ogolnie barcelona byla lepsza w dwumeczu, byla lepsza w kazdym z tych meczy,a na camp nou byla gigantycznie lepsza. awansowala zasluzenie, a ze przy bledzie sedziego, to teraz wszyscy hejtersi beda cisnac.
nie mam zamiaru sie za sedziego tlumaczyc, za to mam zamiar napiac w twarz hejterson, hahahahhahaha
macie przyjemnosc pgladac prawdopodbnie najlpeszy futbol wszechczasow, zamiast sie denerwowac ze to nie wasza druzyna, zluzujcie i uraczcie swoja dusze najdoskonalsza sztuka, arcydzielem, ktore wychodzi spod nog graczy barcelony niemal w kazdym meczu
ostatnio (przed remisem w lidze, przegrana z arsenalem i dwoma wymeczonymi 1-0) zlapalem sie na tym, ze ogldam ich mecze bez emocji, bo wiem ze wygraja, ale ze swiadomoscia ze mnie zaskocza, ze mimo, iz widzialem tak duzo, oni mnie zaskocza. ze mi szczena opadnie na ziemie 20 razy, a i tak przy 21 meczu tez mi opadnie i to jeszcze nizej. oni zadziwiaja w niemal kazdym meczu najbardziej doswiadczonych koneserow!! to nie jest granie w pilke, to najczystsza sztuka!