Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Morrow » 08 mar 2011, 23:54

Ja bym nie usprawiedliwiał Rafaela. Nie ma co się godzić na zasady oko za oko, ząb za ząb, to nie te czasy, to że Carra próbował skończyć karierę Naniego nie znaczy, że Rafael miał prawo w odwecie zrobić to samo komu innemu. Gdyby trafił w Lucasa także by można było mówić o skurwysyństwie, banach, itp. Jedna różnica - nie trafił więc zamiast pisać hipotetycznie co by było skupiamy się tylko na Nanim a Rafael już został potępiony za swoj faul, przynajmniej przeze mnie. Proste.
Carra wyciął Naniego równo, nie miał intencji trafić w piłkę, wywalił nam jednego z najlepszych piłarzy na miesiąc w ważnym momencie sezonu a nie wiadomo jak będzie wyglądała jego gra po powrocie. Tu nie ma za bardzo o czym gadać i co usprawiedliwiać.

Sorry arek, do tej pory brałem Twoje uwagi sędziowskie na poważnie ale teraz skłaniam się ku opinii, że niechęć do danych klubów (kibiców) wpływa na Twoje sądy. Tak jak u wielu haterów Barcy myślących, że żyjemy w świecie w którym sędziowie w LM są zatrudniani przez Barcelonę.

Wróć do „Anglia”