Re: LM: Arsenal - Barca

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Re: LM: Arsenal - Barca

Post autor: KajoFC » 09 mar 2011, 11:36

Sędzia nie podyktował karnego i trochę się pośpieszył z tą żółtą kartką mógł co najwyżej zawołać go i dać upomnienie to by było najrozsądniejsze.
Barcelona była lepsza ale przez pierwsze 20min ich gra była tak nudna że aż zgłodniałem i poszedłem se kanapki zrobić.
Nie dawałem Arsenalowi większych szans w dwumeczu bo pamiętam ten dwumecz z tamtego sezon i wystarczyło sobie porównać kadrę z przed roku z tą obecną.
Brak klasowego bramkarza - check
Brak klasowych obrońców - check
Od ch**a kontuzji - check
Więc rachunek wychodził prosty.

Co o tyle Barcelona wygrała zasłużenie to o tyle nie można powiedzieć że Arsenal by nic nie zdziałał gdyby RvP został na boisku. Zdobyli bramkę (a raczej ten SB) więc wszystko się mogło zdarzyć jakaś wrzuta, głupio odbita piłka, błąd obrońcy lub Wenger nasmarował by nogę Bendtnera jakimś zmiękczaczem do drewna. Jeśli wszystko było by tak przewidywalne jak mówicie to nie było by sensu oglądać w ogóle meczów. Arsenal miał szanse ale sędzia podciął im skrzydła i już wiedzieli że lecą w dół.

Druga sprawa mówienie o sile angielskiej ligi po tym jak Barca wygrała z Arsenalem jest chyba szczytem głupoty...
Since Opta started analysing all Champions League games in 2003, Arsenal are the only team ever to record zero shots in a match.
Ostatnio zmieniony 09 mar 2011, 11:38 przez KajoFC, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Puchary Europejskie”