Re: LM: Arsenal - Barca

stary rupieć
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 45

Re: LM: Arsenal - Barca

Post autor: stary rupieć » 09 mar 2011, 13:22

fieldy pisze: mnie się wydaje, że w pierwszej połowie - no, powiedzmy do momentu straty bramki, Arsenal dosyć dobrze się bronił, czego bym kompromitacją nie nazwał. Do przodu nie grali, ale bronili się dosyć umiejętnie co mnie osobiście zaskoczyło.
Jestem podobnego zdania. Ale od gola Messiego zaczęły się schody, bo przy 1-0 Arsenal musiał ruszyć do przodu, przez co zrobiło się więcej miejsca dla naszych piłkarzy.
MazurXIII pisze:
fieldy musi silić się na obiektywizm (jako jeden z nielicznych modów tutaj zachowuje klasę w sprawach klubowych - pozdro dla Agnieszki czy Babela),ja nazywam rzeczy po imieniu rupieciu.W 11 na 11 Barcelona odpadała z walki o LM,chyba że się mylę :warrior:
Nie mylisz się, było 1-1 w 56` i do końca meczu było jeszcze 34 minuty. Arsenal grając w 11 z pewnością oddałby strzał na bramkę.
MGiggs pisze:Barca na SB oddała 1 celny strzał w 93 minucie :wink:

Tak czytam troszke strony Barcelony które pod względem komediowości biją wszystko inne i tak czytam i sobie myśle że Barca wygrała dwumecz 5-8 golami.Przy całej żenadzie ofensywnego Arsenalu wczoraj to jednak byli krok od awansu bo mieli piłkę meczową, ten biedny Arsenal wytraszony który nie umiał wymienić 3 podań był krok od awansu.Barcelona miała ten mecz niby pod kontrola a jednak 1 wypad sęka z Dani mogł się zakonczyć tragicznie.Awans Arsenalu ktory był na nodze NB byłby czymś niespotykanym dla mnie.

Pep widze coraz bardziej przypomina Jose na konferencjach co mnie smuci.
Statystyki są jakie są, można je dobrowolnie interpretować. Koniec końców Arsenal nie oddał żadnego strzału. Sytuacja jaką miał wczoraj Bendtner była sprowokowana głupią stratą Adriano, była groźna i dostałem palpitacji serca. Ale ile podobnych sytuacji miała wczoraj Barcelona?

I co takiego powiedział Guardiola na konferencji?

http://www.blaugrana.pl/news/6654/pep:_ ... 80%A6.html

Wróć do „Puchary Europejskie”