Re: Siatkówka

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Re: Siatkówka

Post autor: czeher » 09 mar 2011, 17:09

Dobrze wiem, ze Dynamo to juz nie to co kiedys - z slawnych pozostal Dante i Grankin, stary Kazakov (czy cos myle :think:) To, ze sa slabsi od Zenitu tez nie ulega watpliwosci, sama roznica pkt tabeli na to wskazuje. Wiem czym ma straszyc Cuneo ogladalem ich w meczach wygranych z Trento - swoja droga to maja chyba na nich jakis abonament wykupiony w decudyjacych fazach PO czy pucharach, w lidze przegraja ale w superpucharze czy meczu finalowym z Trento nie ma co zbierac, Dynamo to nie wiem co tam gra ale pewnie teraz maja swoj szczyt a Cuneo lekkie zachwianie, chyba ze zlekcawayli rosjanow u siebie, majac juz na rozkladzie Bielgorod - ale to najslabszy z rosyskich zespolow w LM. Oczywiscie Cuneo ma wieksze szanse niz Skra ale obecnie faworyt to jednak Dynamo (chociaz moze walne na Cuneo :P)
Zgadzam sie ze Jastrzebie jedzie aby zagrac w F4 bez stresu, presji bowiem nie ma co sie uszukiwac kazdy inny wynik niz 4miejsce to bedzie sensacja :!: Trento mogloby ich tak rozjechac, ze osiagniecie 15pkt w secie byloby osoagneiciem :!:

Skra walczy, pokazala pazur w 1secie ale nastepny przegrala, a w trzecim jest juz 2-3pkt za rosjanami.., pewnie bedzie coraz gorzej - mile zlego pocztaki

dla zainteresowanych http://www.laola1.tv/en/int/volleyball/ ... 45840.html
skra walczy :1:

Wróć do „Inne sporty”