Kibice

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 15 kwie 2005, 14:26

Byłbym jednak wdzięczny, gdyby nie traktowano tego tematu jako okazji do nabicia, pisząc tylko cos w stylu: ja z Anglii lubię i Liverpool, i Everton, i Chelsea, i Manchester United, a czasem nawet jestem fanem Derby County.
Przez te wpisy od paru stron dyskusja jest trochę jałowa. To, że poprzednicy tak pisali, nie znaczy, że ty masz do tego prawo.

Poza tym jakbym się uparł na chama, mógłbym dawać za to ostrzeżenia, ponieważ, to nie jest na temat; wymienianie ulubionych klubów. Przecież one grają czasem grają w tej samej lidze. Jaki z Ciebie kibic skoro kibicujesz kilku klubom z tej samej ligi? Ktoś napisał, że z Anglii lubi Wolverhampton i Sunderland. Co robisz kiedy muszą grać ze sobą? Modlisz się o remis? Trochę to niepoważne :?.

Chcesz okazać swoje przywiązanie do klubu? Największe angielskie kluby mają własne tematy... Kibicujesz innemu? Możesz dać avatar, aby to zamanifestować.

Z mojej strony mam pytanie, jeśli ktoś do końca postu dotarł :wink:.
Utarło się, że kibice Chelsea mają lekko rasistowskie poglądy. O źródło mnie nie pytać, po prostu czasem daje się coś takiego przeczytać.
Z tym, że jest problem, ja nie widzę żadnych oznak, żadnych obraźliwych transparentów, czarnoskórzy piłkarze grają, a buczenia na tybunach niesłychać. Więc jak to jest?

Wróć do „Wracając Do Meritum”