Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post autor: Ebi » 09 mar 2011, 22:19

czeher pisze:
Ebi pisze:Szachtara to niemal wolny los
oj wydaje mi sie ze niebawem odszczekasz te slowa. Juz kiedys ktos tak pisal (nie wiem nawet czy Ty) kiedy to byl mecz zenit - bayern

Poza tym samo zestawienie obok siebie Szachtara i Schalke to jawne zniewazenie "ukraincow". Laczy ich tyle ze nazwt zaczynaja sie od literki "S"
Bo ja wiem? Póki co Schalke wyeliminowało znacznie trudniejszych rywali jak Ukraińcy. A odnośnie meczu z Zenitem na pewno nie byłem to ja gdyż nie lekceważę piłki ze wschodu i sam życze im jak najlepiej, żeby nieco odświeżyć rozgrywki zdominowane przez 3-4 ligi i wpuścić nowych ekip jak w latach 80-tych i początkach 90-tych, kiedy to Steua, Marsylia czy Crvena wygrywała w Pucharze Europy.

A Szachtara równiez nie lekceważę, ale chyba jeszcze troszkę za wcześnie na ich podbije. Póki co nikogo naprawdę zacnego nie rozłożyli. Jeszcze całkiem realne szanse na awans ma przecież Marsylia czy... Real(z takich słabszych ekip). Powrót wicemistrzów Hiszpanii do grona najlepszej ósemki będzie jakby nie patrzeć sporą nowością 8)

Zapomniałem o debiutującym Tottenhamie. To byłaby jazda co nie? Może nawet rozgrywki nieco na poziomie 2004 roku?

Wróć do „Puchary Europejskie”