Re: LIGA HAXBALL

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: LIGA HAXBALL

Post autor: Kamil232 » 09 mar 2011, 23:21

Witam, witam wszystkich. Na samym wstępie chciałbym powiedzieć, że decyzja o opuszczeniu Czerwonych Diabłów była dla mnie piekielnie trudna, ten klub kochałem od dzieciństwa i moim marzeniem zawsze było występowanie w ich barwach, marzenie się spełniło. Niemniej jednak życie przynosi różne figle, a takiej oferty jak oferta z GLH nie przychodzą codziennie, wszak w końcu to mistrzowie ligi. Jak to się mówi taki pociąg podjeżdża tylko raz, albo wsiadasz, albo żałujesz całe życie. Zdecydowałem się wsiąść i sądzę, ze nie pożałuje tego wyboru. Moim celem jest pomoc zespołowi w obronie tytułu mistrzowskiego, zrobię wszystko co w mojej mocy, będę wypruwał żyły na boisku żebyśmy dopięli celu. Z ekscytacją oczekują nowego sezonu, już nie mogę doczekać się walki o najwyższe cele. To parę słów, które miałem w tej chwilii do powiedzenia, za mną całonocna podróż po imprezie na kanarach, tak więc padam na pysk, jeśli ktoś ma jakiekolwiek pytania to chętnie na wszystkie odpowiem w dniu jutrzejszym. A na koniec chciałbym, żebyśmy wszyscy razem krzyknęli Hala GLH...3...2...1... HALA GLH :!:
Ostatnio zmieniony 09 mar 2011, 23:22 przez Kamil232, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Wracając Do Meritum”