Re: LIGA HAXBALL

petrdcm
Internetowy napinacz
Reputacja: 0

Re: LIGA HAXBALL

Post autor: petrdcm » 14 mar 2011, 21:01

BarcaQzYN pisze:1. Teraz jedna sprawa związana między innymi z klasyfikacją strzelców, a także ze zmianami w trakcie meczu. Proponuję aby po każdej przerwie robić przymusową 10-15 sekundową przerwę na zapisanie strzelca i przeprowadzenie ewentualnej zmiany.
Dopiszę do regulaminu że. Tylko sprecyzuj jaki ma być dokładny zapis. Może coś takiego wystarczy:
W trakcie spotkania dopuszczalna jest min. 30sek. przerwa po strzeleniu bramki na uzupełnienie statystyk lub przeprowadzenie zmian.
BarcaQzYN pisze:2. Co do strzelców. Proponuję aby w trakcie meczu strzelców zapisywali przedstawiciele obu rywalizujących drużyn. Po jednym z każdej ze stron. To powinno wyeliminować błędy i wałki.
Regulamin wymaga minimum dwóch spektatorów.
BarcaQzYN pisze:3. Przed meczem osoba hostująca powinna przydzielić admina po jednej osobie z każdej drużyny (kapitanom) i oni mieliby władzę przeprowadzania zmian w swojej drużynie.
Dopiszę, faktycznie przeoczyliśmy ułatwienie konieczności robienia zmian w ten właśnie sposób.

Edit:
Do pomysłodawców klasyfikacji strzelców bramek. Podajcie mi gotowca to ponieważ jest wola ogółu dopiszę. Tylko napiszcie wzorcowy przepis abym mógł umieścić w regulaminie bo ja osobiście nie mam pomysłu jak to zmontować aby było obiektywne.
Ostatnio zmieniony 14 mar 2011, 21:04 przez petrdcm, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Wracając Do Meritum”