Re: LIGA HAXBALL

petrdcm
Internetowy napinacz
Reputacja: 0

Re: LIGA HAXBALL

Post autor: petrdcm » 14 mar 2011, 21:33

RealFan pisze:Kiedyś nagrywałem jeden mecz dla próby działania i nic nie lagowało, kaczy też nagrywał pierwszą połowę naszego ostatniego meczu w lidze i nic nie lagowało. Także ja bym jeszcze to sprawdził, bo patrząc logicznie, programy te w żaden sposób nie obciążają łącza. :P
Łącza nie, ale w teorii zakładając zły konfig programu + udziwnione zestawienie podzespołów kompa może skutkować poborem RAMu obciążającego tenże komputer nadmiernie procesem i tym samym wpływać w jakiś sposób na grę ponieważ jest to tym p2p to jakby w pewnym sensie każdy jest potrochu serwerem :P
A co do nagrań kaczego, nagrywał też jeden z ostatnich meczów i lagowało, i w tym finale o którym wspomniałeś były liczne prośby aby nie nagrywał.
Marco_Van_Basten pisze:Powiedzcie mi jedną rzecz tak szczerze. Myślicie, że ktoś będzie siedział z długopisem nad kartką i zapisał, która kuleczka strzeliła gola ? :shock:
Duch pisze:Co bardziej zapaleni pewnie tak ale wątpię żeby w każdej drużynie znalazł się ktoś kto będzie notował wszystko przed monitorem.
Słusznie. Niech się zastanowią się nad tym dwa razy. Ja wcześniej podałem zestawienia wykresu formy Juve i zestawienie dwómeczów Juve ale wszystko to było na gotowcu z tabeli i rozpiski meczów także to było w sumie tyle co odpalenie openoffica i zapisanie z niego pliku. Tu ktoś musiałby oglądać wszystkie mecze do tego rozwiązywać kwestie czy piłka była ostatnią dotknięta czy może jakaś obcierka jeszcze nastąpiła od obrońcy, czy nabity samobój itp., no to powodzenia :lol: Może jeszcze asysty do tego przy okazji już też można by dodać. Jeżeli nie było by to robione przez jedną osobę to kto byłby wyznaczony do liczenia w danym meczu? Bo ja dziękuję, ale nie :mrgreen:

Wróć do „Wracając Do Meritum”