Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Dr.Football1 » 15 mar 2011, 20:18

Doktorek piszę, że nic wielkiego nie pokazał, ale on jest bodajeże rocznik '92, a już wywalczył miejsce w środku pola Ajaxu.
Nie nie nie :P Ja rowniez bardzo cenie i lubie Eriksena,ale chodzilo mi bardziej o tekst,ze Dunczyk jest bardziej sprawdzony od Lameli. Mysle,ze na oceny ktory z nich jest lepszy przyjdzie jeszcze czas,a tak naprawde do obu slowo 'sprawdzony' zupelnie w tym momencie nie pasuje :wink:
To samo w zimie mówiono o jego przyszłości w Milanie.
Goal.com nie klamie :boruta:
Myślę, że granie w bardzo solidnej Eredivisie - EUROPEJSKIEJ LIDZE mówi więcej niż granie w słabej mimo wszystko Lidze Argentyńskiej.
Liga Argentynska nie jest slaba.
River Plate - gdzie z tego co się mniej więcej orientuję Lamela nie ma pewnego miejsca w podstawowym składzie.
http://www.football-lineups.com/footballer/35535/
Dosyć dużo meczów w tym sezonie Ajaxu widziałem i to jest naprawdę błyskotliwy zawodnik, jeszcze bardzo wątły fizycznie, ale już mający naprawdę znakomite występy i akcje.
Ja tez ogladalem kilka spotkan Ajaxu,a jakos Eriksen mnie nie zachwycil. Owszem,to jest megatalent,ktory w najblizszych latach powinien zmiazdzyc system,ale obecnie wieksze wrazenie robi na mnie np. Ebecilio. Moze emdzej wypowie sie szerzej w tym temacie.

Wróć do „Włochy”