Ja tam nie mam do typa za grosz zaufania i ciężko i uwierzyć, by Milan nie musiał z czasem ponieść kosztów zbyt bliskiej współpracy z nim. Czy to tych finansowych, które na bank poniósł wszak agenci dostają milionowe prowizję, a tym bardziej Ci o wielkim nazwisku jak Raila właśnie, czy to sportowych.O Raioli już w tym temacie pisaliśmy kiedyś. Nie lubię go i jest możliwe(ale nie pewne), że zrobi nam smród za niedługo. Narazie nam przyniósł sporo dobrego i nie ma sensu szukać problemu gdzie go narazie nie ma.
Odnośnie Mario to jeśli przyjdzie za Pato to popełnicie spory błąd. Jeszcze niedawno zastanawiałem się czy Pato w pełni wykorzysta swój potencjał, ale ostatnie mecze są z całą pewnością pod tym kontem bardzo uspokajające. Widać, że chłopak ciężko pracuje nad swoją formą i ma odpowiednie nastawienie, a to strasznie ważne. Kto wie czy to nie jest to coś czego wam brakuje w ataku
Swoją drogą nie martwi was, że wielcy liderzy zespołu jak Pirlo, Nesta, Inzaghi, Ambrosini nie są zastępowani równie kompletnymi przywódcami? Może jestem na punkcie liderów ostatnio przewrażliwiony przez to co dzieje się w JUVE, ale naprawdę mam wrażenie, że Milan o ile ma coraz większe umiejętności to ma też coraz mniej cech przywódczych i mantalnych.