To tylko pokazuje że w Galliani jest najlepszym dyrektorem sportowym w Europie i przy nie złym budżecie jest w stanie na przestrzeni kilku lat stworzyć jeden z najlepszych zespołów w Europie. Dziękujmy że mamy go w swoich szeregachPs. jeszcze rok nie minął ale można spokojnie napisać, przychodził Robinho to były głosy o dyskotekach itp, jak sytuacja wygląda każdy widzi, przyszedł Boateng, "drewno ze spadkowicza z angielskiej ligi", jak jest też widać.
Dokładnie. Nam potrzeba do naszego systemu w tej chwile ofensywnego pomocnika który w stylu Pastore będzie kapitalnie dogrywał a do tego robił niesamowity wiatr w środku pola. Dlatego właśnie Allegri tak uparcie stawia na Prince na pozycji "10". Potrzeba wiatru i ataku z głębi pola. Ktoś taki jak Boa mimo wielkiej nie chęci do tego zawodnika na tym forum to był strzał w "10" i tylko można żałować jego kontuzji bo właśnie z takim Lecce, Genoa, Udinese, Bari go nam zajebiście brakowało.Mi się ten Balotelli nie widzi kompletnie w Milanie, jestem zadowolony z ataku jaki mamy, jedyne co należy poprawić to regularność, a za Pato to już całkowita porażka, ale coś mi się wierzyć nie chce, że go Milan sprzeda nawet jakby jakaś tam Chelsea czy Barcelona chciała wyskoczyć z kasy.
Tak piszecie dużo o transferach. Tymczasem zapomnieliście że odpadliśmy z LM w 1/8 która jest największym źródłem dochodów w sezonie. W lecie trzeba zapłacić za Ibre, więc na wstępie kurczy się nam budżet transferowy znacząco. Ja powiem szczerze że liczę na dwa znaczące transfery. Jeden na lewą obronę gdzie jesteśmy w dupie i po dobrym sezonie Antoniniego w tym gra taki piach że oglądać tego się nie da. Drugim najważniejszym celem jest pozycja ofensywnego pomocnika. Jeżeli za rok chcemy się mierzyć z Barcą czy United ( a to w tej chwili drużyny TOP z po za Włoch ) musimy wzmocnić te pozycję.
W pomocy w następnym sezonie postawić na Ambro i Pirlo. Może to dość odważna teza ale po takim sezonie Andrei jestem przekonany że wróci u niego świeżość i chęć gry a przecież tego brakowało bo umiejętności nadal ma ogromne.