Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 15 kwie 2005, 22:52

creek pisze:Niggaz a moze skomentujesz zachowanie kibicow Barcy w meczu z Realem bodajze 2 sezony temu, zdaje sie ze ktos juz o tym wspominal, czemu ich nie ukarali??
Nie ma problemu. Już się biore za komentarz.
Kibice rzucali różne przedmioty w stronę Luisa Figo. Głównie były to przedmioty plastikowe chociaż były też telefony komórkowe (debile -szkoda na Figo telefonu :lol: ) oraz butelki. O ile kiedy Portugalczyk biegał po boisku to nic mu nie można było zrobić to przy rzutach rożnych już tak 8) O ile dobrze pamiętam to nic mu się nie stało ( :? :wink: ). Był jeszcze pewien incydent z Jimmym Jumpem :lol: Koleś wbiegł i cisnął w FIgo flagą Barcy :lol:
Zachowanie oczywiście naganne. Podobnie jak okrzyki 'uh uh uh' pod adresem Samuela Eto w pierwszych GD w tym sezonie. Ale nie będe się tutaj kierował takimi argumentami jak wypominanie innych spraw. Zostawię to Tobie creek :wink: Reasumując zachowanie kibiców oczywiście naganne aczkolwiek Portugalczykowi nic się nie stało (nie licząć strat moralnych :lol: ). Przypominam, że Dida dostał racą w głowę ale ok. Czemu nie ukarali Barcy :?: Nie mam pojęcia. Powinni i to jest jasne. Tak samo jak powinni ukarać Inter. Nie wiem o co Ci chodzi za bardzo więc.

Mam nadzieje, że odpowiedziałem na Twoje pytania :wink:
[/b]

Wróć do „Włochy”