Re: Ekstraklasa w sezonie 2010/2011

petrdcm
Internetowy napinacz
Reputacja: 0

Re: Ekstraklasa w sezonie 2010/2011

Post autor: petrdcm » 20 mar 2011, 18:29

Legia to jest w ogóle zagadka teraz. Wchodzili w tą rundę bardzo dobrą grą, przytrafił się remis z ostatnim zespołem tabeli, chociaż były tam kontrowersje bo powinni to wygrać. W każdym razie kolejne mecze im dalej od początku rundy tym coraz słabsza gra i wyniki wymęczone lub nawet bez pkt. Szkoda tych potraconych punktów bo zamiast teraz na spokojnie walczyć o mistrzostwo, to będzie nerwowa walka o pierwszą trójkę. A co gra Jaga to już w ogóle brak słów. Wiedziałem że 1 miejsce to będzie im ciężko obronić, ale szacowałem na skuteczną ich walke o miejsce na podium. Z taką srednią zdobyczy pkt. jak w ostatnich meczach będzie im nawet o to ciężko. Lech kilkoma błyskami w dwóch meczach uzbierał 6 pkt. chociaż w tych spotkaniach wcale wygrane nie były takie pewne z przebiegu gry i mogło być tak jak w kilku innych że znów by potracili dystans, a tak jakoś gonią tą czołówkę i kto wie, szanse są.

Muszę przyznać, że tabela jest ładnie spłaszczona co cieszy bo widać poziom jest w miarę wyrównany.

Wróć do „Polska”