Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2887

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Rezus » 21 mar 2011, 15:45

Co do obrony, to liczę na kogoś na prawą stronę choć jeśli Abate będzie grać jak grał to mi styka, jedynie zmiennik dla niego by się przydał. Oddo i Zambrotta nie odejdą bo mają jeszcze przez rok kontrakty, zresztą Oddo i tak nikt nie chce. Fajnie by było, ale to mało realna opcja, jeśli by się ktoś zgłosił po Bonerę, strasznie denerwuje mnie ten zawodnik, nic z niego już nie będzie i pożegnałbym go z uśmiechem na twarzyKoniecznie musi przyjść ktoś na lewą obronę, Emanuelson niech się uczy grać tam, ale i tak musi jeszcze ktoś przyjść, co do tego nie ma wątpliwości. Z pomocy odejść muszą Pirlo i Seedorf, niestety z nimi nasza pomoc jest zastygła strasznie. Jest Gattuso, Boateng, Flamini, mam nadzieję Ambrosini, zostawiłbym też Van Bommela, jako rezerwowy nadaję się na długi sezon w sam raz. Atak, wiadomo musi być Ganso, po prostu musi a nie jakiś tam Kaka. Co do reszty to muszą pracować a efekty tego będą widoczne, jestem tego pewien. Szkoda tylko, że Inzaghi ma wolną rękę w kwestii przedłużenia kontraktu bo tylko niepotrzebnie zajmuje miejsce komuś młodszemu.

Wróć do „Włochy”