Mnie też się podoba ta opcja ze znaczną redukcją zarobków Nesty i Ambro, uważam też, że Pirlo na to co prezentuję nie powinien aż tyle dostać [ o ile miałby zostać, jakoś nie jestem za tym pomysłem ].
Piłkarze, którym miałoby się podziękować to też uważam za dobry manewr, liczyłbym też na odejście Urby'ego, ale na takie zasadzie jak ktoś już pisał - zrobić transakcje łączoną za Montolivo czy Poliego bo wtedy cena spada za jednego z tych graczy, a druga sprawa, że nie wiele tracimy na Holendrze bo przyszedł do Nas za grosze, a nadal jest młody.
Co do obrony to podoba mi się, że w obwodzie jest Yepes, oby Mexes oraz Thiago z Nestą.Ciężko mi powiedzieć jak wygląda Vila bo nigdy nie widziałem jak gra, Abate jak dalej będzie się tak rozwijać to nawet mi pasuję na tą prawą stronę i uważałbym, że lewa jest bardziej priorytetowa.Z tego co pamiętam Mete obstawał za Taiwo, ale dla mnie ten zawodnik jest mocno przeciętny - nie sądzę, żeby był znacznie lepszy niż Antonini.Jestem też na nie jak Nebula.Widziałbym Aly'ego w zespole, można pisać, że trzeba się liczyć z wydatkiem funduszy, ale nie oszukujmy się jak chcemy mieć kogoś klasowego to trzeba wydać cokolwiek.
W pomocy chciałbym przede wszystkim, żeby szybko dograna została sprawa z Kevinem-Princem i żeby szybko stał się Naszym graczem.Będzie Ambro, Gattuso, Prince, Strasser, Merkel i średnio widzę w zespole Flaminiego, ale na upartego mógłby zostać chyba, że dałoby radę zakontraktować Poliego bądź Montolivo [ jak z ceną za niego by bylo, do kiedy ma umowę z Fiorą ? ].I główna kwestia to rozgrywający, Nasz główny problem z grą do produ.Przyznam szczerze, że nie monituję rynku południowo-amerykańskiego jak Wy także ciężko mi powiedzieć jak Ganso wygląda, ale dużo naczytałem się w tym temacie dobrego na jego temat także optowałbym za jego ściągnięciem - a jak nie jego to po prostu klasowego rozgrywającego do Milanu [ tylko nie Kaka ].Nie wiem czy to były tylko rozważania Nasze na forum czy rzeczywiście jest coś na rzeczy, ale jeśli tak to chętnie widziałbym Eriksena w Milanie.