Re: LIGA HAXBALL

petrdcm
Internetowy napinacz
Reputacja: 0

Re: LIGA HAXBALL

Post autor: petrdcm » 22 mar 2011, 17:33

ddemon pisze:
petrdcm pisze: A po co Ty chcesz to w jpg? Zrób sobie taką tabelę i będziesz miał dowolny format :P Ja będę tam ją aktualizował. Ty rób swoją równolegle, to w sumie i dobre byłoby dla uniknięcia błędów.
Jedyne co mogę teraz powiedzieć to wydrukuj sobie,wsadź sobię ją w zad i niech Ci nosem wyjdzie :P
Ja pierd..sam pisałeś wszystkim aby każdy sobie ją skopiował i na bieżąco aktualizował więc po co mam coś skopiować skoro nieidzie odtworzyć? :|
Na drugi raz zastanów się co piszesz bo zaczynasz być irytujący :/
Jeżeli nie potrafisz tego samego co w jpg zrobić z png, to już Twój problem. A dwa, że pisałem też o tym że każdy będzie mógł skopiować i w programie graficznym sobie wpisywać wyniki. "Na drugi raz zastanów się co piszesz".
A z tymi propozycjami analnymi źle trafiłeś, jak jesteś taki ciepły to idź do kogoś innego.
rkn pisze:ok, jak czegoś nie wiedzialem to sorry ale przecież nie bede 194 stron przekopywał żeby regulamin znaleźć.
Łatwiej jest Tobie jako nowemu zapoznać się z tematem niż niektórym powtarzać to samo na kilkunastu stronach iluśtam userom :wink:

Wróć do „Wracając Do Meritum”