Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

petrdcm
Internetowy napinacz
Reputacja: 0

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: petrdcm » 25 mar 2011, 23:42

Że Wy to oglądacie :mrgreen:

Piłkarze normalnie chyba póknęli by się w czoło a Ci co walczą o coś w jakiejś byle silniejszej lidze dwa razy by się póknęli że muszą grać na grubo ponad rok jakieś sparingi z których po tak długim czasie niewiele później wynika, no ale nie mogą bo by prawdopodobnie już powołań następnych nie dostawali.

Prosty dowód na poparcie moich słów, była w miarę spora grupa bramkarzy do obsadzenia tej jednej pozycji (kiedy to było? przecież nie dawno a nie ponad rok który został do ME), i co? I jajko, dziś grał chyba 7 czy 8 bramkarz z kolejności. Na Żewłakowie miała być budowana obrona żeby sie nowi wgrywali w system i doświadczenie, zostało jeszcze kilkanaście miesięcy a się okazuje że ten Żewłakow kończy już karierę w reprze. Do tego jeden czy dwóch niech złapie kontuzje, jeden czy dwóch będzie pod formą, i co zostaje z tych sparingów czy jak to tam sie nazywa meczów towarzyskich?
:haha:
Ja przy okazji repry raz kiedyś się dałem nabrać na budowanie drużyny itp. itd. na nieco dłuższy horyzont czasowy, ale jak to sie mówi raz to doświadczenie, gdybym się dał nabrać drugi raz to była by już głupota :lol:. Ja wiem jedno, jak będę miał możliwość to zobaczę jak grają na ME dopiero za jakiś rok.

Wróć do „Polska”