AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 16 kwie 2005, 13:56

Forza ROSSONERI Pauza Sandro w tym meczu to nie problem i oboje o tym wiemy :D Jak piszesałeś lepiej teraz niż w [ewentualnym] finale a Carlo zagra z Kaładze na prawe a Paolo w środku i też cool. :D A Jaap wraca drugi razy w tym sezonie [po MU] na stare śmieci oby tak samo sie zakończyło jak pojedynek z Diabłami ...

Duet Sheva - Crespo ?? Ja jestem zdania że Crespo w 100% wywiazał sie z zadań pod nie obecnośc Andriya. W tym momcie Ancelotti grał jednym napastnikiem Hernanem a za plecami Rui Costa i Kaka i to spełniło zwoje zadanie Hernan strzelał w super waznym mecach dwa razy MU i awans Roma na Olimpico i karyny wyprocowany i jeszcze kilka ini bramke. Ale teraz wrócił Wielki Sheva i Crespo ma inne troche zadanie. W derbynie widoczny ale to jest gracz który stoi przez 80 minut a w ostatnich 10 strzela dwie bramki. Jak Crespo odciaga uwage obrońców to Sheva strzela :D takze jest dobrze. Jak Pippo bedzie grał to jeszcze moze byc siekawiej ale to jest podobny tym gracza co Hernan. Co z Pippo ?? Teraz to ja sam nie wiem. Co prawda nie grał bardzo długo i Carlo ma łeb na karku i wie że musi go wprowadzic w gre gdy dojdzie do siebie w 101% mecz z Coppa z Udinese i wyjazd do Atalanty gdzie grał pokazał że nadaje sie już [nawet dwie bramki wypracował w tych meczach] ale Ancelotti i sztab medyczny moze ma inne zdanie.. Sadze że Prawdziwy Pippo wróci w nieoczekiwanym mąmecie sezonu i to jest juz bardzo blisko...

Pozdro !! **FORZA GRANDE MILAN**

Wróć do „Wracając Do Meritum”