Re: LIGA HAXBALL

Awatar użytkownika
toporow
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: LIGA HAXBALL

Post autor: toporow » 26 mar 2011, 22:06

ddemon pisze:La Masia - Adidas Pro Team 2:1 (0-0)
"O fascynującym meczu wypowiedział się bramkarz drużyny gości - toporow - Dawno nie widziałem tak fascynującej atmosfery na stadionie. Dziękuję wszystkim kibicom za wsparcie i przepraszam za kolejną porażkę. Koledzy z drużyny nie zdołali strzelić więcej bramek niż rywale, ale ja też nie jestem bez winy. Druga bramka dla przeciwników była jak najbardziej do obrony. Mogę tylko na przyszłość obiecać, że postaram się grać na wyższym poziomie niż dotychczas - kończy toporow.

Warto dodać, że był to jego debiut w drużynie Adidas Pro Team. Do tej pory nie był pierwszym bramkarzem swojej ekipy, ale w meczu z La Masia, szkoleniowiec postawił na niego. Nie obyło się bez błędów, czy stresowych sytuacji, jednak zaliczył także kilka dobrych interwencji. Czy jego występ zasługuje na pochwały/krytykę pozostawiamy kibicom"

"Najlepszy zawodnik drużyny gości, także nie ukrywał się w szatni i powiedział kilka zdań na temat dzisiejszej porażki - Mimo przegranej pragnę podkreślić, że zagraliśmy o wiele lepiej w defensywie. Jestem zadowolony ze strzelonego gola, jednakże wolałbym, aby nasza drużyna wygrała. No cóż, taki jest sport, trzeba walczyć dalej - powiedział zmęczony Leo Messi."

Wróć do „Wracając Do Meritum”