Zespół APT zdecydowanie poprawił grę,zwłaszcza w obronie(zmiana toporowa na bramkę był strzałem w 10) i nie mam wątpliwości że ten zespół nie tylko będzie mógł pokusić się o remisy ale o zwycięstwa...Wiem to że tak powiem z doświadczenia(wczorajszy mecz)
Dalej co do do kwestii lagów - Panowie(Juve) nie oskarżajcie nas bo wynika na to że La masia że nie gra fair i nie patrzy na lagi bo temat był wałkowany wiele razy jeśli chodzi o bramkę to my byliśmy stroną atakującą a Arek był wokolicach połowy naszej bramki więc trudno takie rzeczy zauważyć..Jeśli wracacie do meczu wktórym sami zgodziliście się na mecz choć wiedzieliście że są lagi to jest to nie mal analogiczna z sytuacja z tego co czytam jak z Adidasem..
Zespół GPE mógłby anulować bramkę ale doskonale sobie zdaje sprawę że później by ją ciężko było nadrobić więc też to jest zrozumiałe i jeszcze jeden czynnik przez ten update lagi są częstsze
I na koniec komunikat dotyczący La Masii
ZESPÓŁ NIE ZAGRA ŻADNEGO OFICJALNEGO SPOTKANIA AŻ DO PIĄTKU(cała drużyna łączy się z Lokim aby zdołał się obronić)
JEŚLI CHODZI O SPARINGI TO JAK NAJBARDZIEJ PO OSTATNIEJ KATASTROFICZNEJ PORAŻCE ;]