Re: LIGA HAXBALL

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: LIGA HAXBALL

Post autor: ddemon » 28 mar 2011, 13:35

Dzisiaj na spokojnie przejrzałem,bo wczoraj było późno

arek_ahig

Przeczytałem wczorajsze posty,prześledziłem temat i z racji tego że ja należę do osób którzy potrafią się przyznać do błędu - Przepraszam :beer: Faktycznie źle żem z interpretował i nie chciałbym się usprawiedliwiać(wiek tu nie ma nic do rzeczy,aż taki młody to też nie jestem) więc biorę to na klate ;]
arek_ahig pisze:{...], bo brak plynnosci gry miala calkowicie odmienny charakter. U nas bylo to ciagle, o czym pisaliscmy juz w trakcie spotkania. Z kolei w przypadku meczu GPE z Adidas mialo to postac nagla, gdzie po chwili ping wrocil do normy.
Chciałem zaznaczyć że zarówno sami zdecydowali się na rozegranie meczu,jak i rozpoczęcie 2 połowy i dokończenie spotkania i my Was do tego nie zmuszaliśmy ;) To tyle w kwestii lagów,sytuacja jest inna bo tylko 1 zawodnik(host) ich nie miał.Jak pisałem wcześniej do lagów trzeba jak najszybciej przywyknąć bo przez ten update pojawiają się częściej i dobrze jest gruntownie przetestować,przeanalizować i zdecydować się na grę by później nie narzekać :D

Co do matury :P Zauważyłem że na każdym kroku to piszesz na forum więc zastanawia mnie czy nie masz kompleksu? :P
Z tego co czytam jesteś sędzią a oni nie mają oni dobrej opinii więc może sobie taki papier wydrukowałeś? :D (żart)

Wróć do „Wracając Do Meritum”